Legile Universale sau drumul spre eliberarea de karma

Universul in care traim este guvernat de mai multe legi care ne invata sa traim armonios si ajuta spiritul sa evolueze spre perfectiune si eliberarea de karma.

Karma reprezinta efectul generat de faptele si actiunile pe care un om le intreprinde intr-o viata. Mai exact, o fapta rea atrage dupa sine un lucru rau, dupa cum o fapta sau un gand bun va atrage automat un lucru bun in viata persoanei care intreprinde aceasta actiune.

Am decis sa va vorbesc astazi despre Legile Universului pentru ca este un domeniu pe care il consider imperativ de stiut pentru oricine doreste sa duca o viata frumoasa si buna. Nu pretind ca as cunoaste secretele unei vieti perfecte, dar dezvoltarea personala si atingerea unei inteligente universale este un lucru care imi starneste interesul in a afla mai multe si a va impartasi si voua din ceea ce citesc.

Iata cateva Legi Universale, pe care cu totii ar trebui sa le cunoastem si sa le aplicam in viata noastra:

  1. Legea Karmei. Aceasta lege este una dintre cele mai importante in viata unui om, iar menirea oricaruia dintre noi pe aceasta lume o reprezinta rezolvarea karmei cu care am aparut. Orice gand, emotie, cuvant sau fapta creeaza karma, iar o viata armonioasa ar putea fi atinsa doar prin lectiile pe care viata ni le da spre a intelege propria karma si cum sa o rezolvam.
  2. Legea Iubirii. Iubirea reprezinta o alta lege a Universului dupa care ar trebui sa ne ghidam in viata. Iubirea si nu ura poate face minuni, poate vindeca si poate aduce numai lucruri bune in viata noastra.
  3. Legea Recunostintei. O lectie foarte importanta a fiecaruia dintre noi este sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem si sa nu luam orice lucru care ni se intampla ca si cum ni s-ar cuveni. Prin urmare, fiti recunoscatori in fiecare zi pentru tot ceea ce Dumnezeu v-a oferit pana acum!
  4. Legea Atractiei. „Esti ceea ce gandesti” sau „Fii tu insuti o reflexie a ceea ce ti-ai dori sa primesti!” – exact asa functioneaza si viata. Daca esti optimist, vei atrage bine. Daca esti pesimist, vei atrage rau.
  5. Legea Acceptarii. Aceasta lege presupune acceptarea si infruntarea fricilor si neputintelor din viata noastra. De exemplu, mie imi este frica de apa si prin urmare pentru a scapa de aceasta frica va trebui sa o accept si in acelasi timp sa o infrunt. Dorinta de a invata sa innot ar putea sa ma ajute sa-mi inving teama de apa.
  6. Legea Detasarii – 0 alta lege importanta si cea mai grea din punctul meu de vedere. Se spune ca a putea trai in echilibru energetic o persoana ar trebui ca in aceasta viata sa nu se ataseze puternic niciodata de un lucru material sau de o persoana fizica. Orice atasament aduce dupa sine suferinta si dezechilibru. Cum ai putea sa nu te atasezi de o persoana pe care o iubesti prin toti porii? Cum ai putea sa-ti infranezi sentimentele si emotiile? Greu de zis si de asemenea pentru mine este foarte greu de facut. Legea Detasarii presupune invatarea lectiei de independenta emotionala sau puterea de a fi fericit cu tine insuti.
  7. Legea Ciclurilor vietii. Viata este alcatuita din mai mule cicluri. Un ciclu poate dura intre 9 si 12 ani. Aceste cicluri pot fi calculate cu ajutorul numerologiei, si se pot identifica in functie de numarul destinului. Momentele importante din viata unui om, precum mariajul, nasterea unui copil, moartea unui parinte, sunt parti ale ciclurilor si creeaza momente de cotitura, care ajuta la atingerea unui nou nivel de constienta.
  8. Legea Destinului reprezinta suma experientelor de viata si a lectiilor pe care le invatam de-a lungul drumului vietii noastre. Destinul este menirea vietii noastre si trebuie indeplinit.

Concluzia: respectarea legilor universale ne ajuta sa traim o viata frumoasa, in armonie si iubire.

Traiti frumos si veti avea o viata plina de satisfactii! 🙂

 

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *