Bronz perfect si protectie solara – must-have-ul zilele de plaja!

De cand ma stiu ador sa stau ore in sir la plaja si sa ma bronzez cat mai mult, cat mai uniform si daca se poate cat mai rapid. A spus cineva rapid? DA, se poate!

De cand am descoperit uleiul bronzant pentru plaja de la Gerovital Sun pot sa spun ca m-am indragostit pe loc pentru ca ofera un bronz perfect – rapid si uniform. Este un produs imbogatit cu ulei de masline si betacaroten natural, oferind o nuanta perfecta de auriu, datorita formulei unice cu Rona Care™ Bronzyl® activator al bronzarii naturale.

Gerovital Sun Ulei Bronzant pentru Plaja este recomandat pentru persoanele cu pielea mai inchisa la culoare si deja obisnuita cu soarele, pentru intensificarea bronzului.

Asigura confortul pielii in timpul expunerii la soare si dupa expunere, dar nu contine factor de protectie solara. De aceea, in paralel folosesc Spuma de Protectie Solara SPF 30 tot din gama Gerovital Sun. Aceasta spuma se aplica super usor, este rezistenta la apa si asigura protectie ridicata in timpul expunerii la soare. O folosesc cel mai adesea pe fata, dar de multe ori si in paralel cu uleiul bronzant, pe tot corpul.

Cel imi place cel mai mult la aceasta spuma de protectie? Pai chiar asta – ca este un produs sub forma de spuma si are o formulare usoara, fara efect gras, care se absoarbe usor in piele. Conditionarea sub forma de spuma ajuta aplicarea uniforma, aducand si un extra-beneficiu: senzatia de racorire la aplicare, efect benefic in zilele toride de vara.

Chiar daca nu mi se intampla niciodata sa imi ard pielea de la expunerea prelungita la soare, ador ca dupa fiecare zi de plaja sa ma racoresc cu Gelul Racoritor dupa Plaja din aceeasi gama, pentru ca asigura integritatea si confortul pielii dupa expunerea la soare si ofera protectie impotriva fenomenelor distructive declansate de radiatiile UV.

Este destinat utilizarii dupa expunerea la soare, chiar daca pielea nu este arsa de soare. Prin structura sa usoara de gel asigura o aplicare si o absorbtie usoara, lasand o senzatie placuta de hidratare si racorire.

Contine D-Pantenol si Extract de Aloe Vera, care stimuleaza regenerarea celulara, diminuand iritatiile, pruritul si arsurile, ajutand astfel la mentinerea elasticitatii pielii.

De cand sunt mama, nu mai pot sta asa cum stateam o data la plaja, pentru ca cel mic este in continua miscare si trebuie sa tin pasul cu el oriunde, dar mai ales cand mergem la mare, locul pe care si el in adora. Cu toate astea nu ma plang, pentru ca eu ma bronzez „din mers” cum s-ar zice, iar produsele din Gama Gerovital Sun de la Farmec sunt ideale pentru bronzul perfect pe care mi-l doresc si protectia completa pe care o ofera si care este necesara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *