Motive sa renunti definitiv la antiperspirantul clasic in favoarea pietrei de alaun

Aluminiul din antiperspirantele obisnuite care se gasesc acum pe piata este foarte nociv pentru organism, ducand la cancer de san si alte probleme ca: efecte toxice asupra ficatului, rinichilor, oaselor sau creierului. Acesta a fost un motiv destul de intemeiat pentru mine de a cauta o solutie naturala, sigura si sanatoasa pentru a ma feri de transpiratie si alte probleme ale pielii.

Dupa ce am incercat mai multe tipuri de antiperspirante fara aluminiu care nu au avut efectul asteptat, am renuntat pe moment la cautari, pana de curand cand am dat de magica PIATRA DE ALAUN. Piatra de Alaun este din ce in ce mai cautata ca si o alternativa naturala la deodorantele obisnuite. Este un deodorant natural mineral. 

Denumita si Potassium alum, piatra de Alaun este o sare care se prezinta sub forma de cristal alb-translucid, fara miros. Piatra de Alaun naturala provine din mine sau din zacaminte de suprafata.

Cunoscuta si sub denumirea populara de „piatra-acra”, piatra de Alaun are numeroase proprietati utile pentru corpul uman. Aceasta piatra este un cristal mineral ce provine din Asia, unde este folosit de multe secole pentru igiena corporala si pentru purificarea apei.

Atunci cand am gasit acest produs in magazin, sotul meu si-a adus aminte imediat ca bunicul lui folosea aceastra piatra dupa ras si era foarte benefica pielii.

Piatra de Alaun 100% naturala este lipsita de conservanti, aditivi, coloranti, alcool. Nu contine parabeni, aluminiu, emulgatori sau alte substante toxice daunatoare sanatatii si poate fi aplicata pe toata suprafata corpului (fata, axile, picioare).

Mod de utilizare: Se aplica pe pielea umeda, sau se umezeste piatra, aceasta formand o pelicula fina, sarata, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute.

Piatra de Alaun se poate gasi in magazinele naturiste sub forma de stick sau roll-on la un pret mai mult decat convenabil. Poate fi folosita timp indelungat (pana la 2 ani in functie de gramaj), nu modifică pH-ul natural al pielii, nu contine parfum, care ar putea irita pielea si, mai presus de toate, impiedica aparitia bacteriilor raspunzatoare de mirosul neplacut.

Utilizarile pietrei de Alaun 100% naturala:

  • ca deodorant pentru ca regleaza transpiratia si lupta impotriva mirosurilor neplacute;
  • ca after-shave: pentru a calma pielea;
  • pentru a preveni cresterea parului sub piele si a opri sangerarile de la taieturi dupa ras sau epilat;
  • pentru a trata acneea;
  • pentru a calma iritatiile datorate de piscaturile de insecte.

Piatra de Alaun prezinta o serie de avantaje: este economica, hipoalergena, neparfumata, permite pielii sa respire si nu lasa urme pe haine.

Va spun cu mana pe inima ca de cand folosesc piatra de Alaun nu-mi mai trebuie niciun alt deodorant renumit de pe piata si recunosc ca m-a ajutat si in foarte multe probleme ale pielii. O recomand cu incredere! Nu ezitati sa o cautati in farmacii sau magazine naturiste!

 

One Reply to “Motive sa renunti definitiv la antiperspirantul clasic in favoarea pietrei de alaun”

  1. Pingback: De ce să alegem pasta de dinți fără fluor – Sfaturile Ralucăi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *