Câteva reguli simple pentru o vacanță frumoasă după pandemie

Regulile de bază pentru a avea o vacanță sigură și frumoasă în aceste vremuri incerte sunt destul de simple: acordați o atenție sporită sănătății și securității, lucrați cu un profesionist psihoterapeut pentru a depăși frica și anxietatea – și împachetați totul într-o atitudine pozitivă!😀

Iată câteva recomandări simple pentru o vacanță plăcută în această perioadă:

  1. Siguranța trebuie să fie pe primul loc
    Experții în călătorie sunt îngrijorați de faptul că oamenii pot fi prea siguri când pleacă în vacanță. Această siguranță poate include ignorarea regulilor de distanțare socială, refuzul de a purta o mască sau de a se spăla pe mâini. Ignorarea prudenței poate pune în pericol vacanța și sănătatea dumneavoastă și îi poate pune în pericol și pe alții. Încercați să evitați locurile care sunt aglomerate cu turiști. Găsiți un loc unde să puteți menține o distanță socială, dar totuși să vă bucurați de tot ce are locul respectiv de oferit.
  2. Mențineți-vă sănătoși
    Siguranța este o prioritate pentru orice călătorie. În ceea ce privește zborul, experții recomandă să acceptați șervețelele antibacteriene pe care vi le oferă însoțitorul de zbor și să le utilizați. Ștergeți masa, tava și suprafețele atinse în mod obișnuit. Încercați să obțineți un scaun la fereastră. Evitați așteptarea în linie pentru toaletă. Purtați o mască tot timpul când sunteți în avion.
    Limitați timpul în toaletele publice. Întrebați personalul hotelului despre politicile sale de curățare și aveți grijă la suprafețele care sunt atinse des, cum ar fi butoanele pentru ascensor, care pot răspândi boli.
  3. Apelați la un agent de turism
    Agentul de turism vă poate ajuta atunci când rezervați o călătorie post-pandemică cu cele mai recente informații. De asemenea, un agent competent vă poate rezolva orice problemă pe care o întâmpinați în timpul călătoriei.
  4. Nu vă fie frică
    Există o linie fină între a fi prudent și a trăi cu frică. Fiți pregătit psihologic pentru că lucrurile o să arate și o să se simtă foarte diferit față de cum erau, este ceva normal. De asemenea, este important să nu lăsați îngrijorarea în ceea ce privește călătoriile să devină o obsesie nesănătoasă. Mai ales pentru persoanele cu anxietate, călătoriile pot deveni cu ușurință o sursă de stres major dacă aceste lucruri nu sunt luate în considerare.

    Dacă păstrați distanța socială și evitați locurile prea aglomerate, sunteți în siguranță. Nu puteți trece prin viață mereu în căutarea următorului mare dezastru, astfel ratând toate momentele prețioase care se petrec chiar în fața dumneavoastră. Dacă vreți să mergeți într-o destinație frumoasă de vacanță și să vă distrați, atunci duceți-vă, stați în siguranță, dar nu vă temeți!

    Distracție plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *