Bronde – un trend printre vedete

De ceva timp tot incerc sa-mi gasesc culoarea de par preferata. Am experimentat pana acum aproape toate culorile, dar nu pot sa spun ca a fost una care sa ma satisfaca pe deplin.

In acest proces de experimentare am reusit sa-mi gasesc totusi marca de vopsea de par potrivita nevoilor mele. Aceasta este Sublime Mousse de la L’Oréal Paris. Pur si simplu ador aceasta vopsea, pentru ca are mai putin amoniac, este foarte usor de aplicat (la fel ca un sampon) si iti confera o senzatie incredibila. Exista si cateva marci, care dupa folosire m-au dezamagit: Garnier (pentru ca nu respecta culorile) si Swartzkopf (pentru ca in aproape toate culorile predomina o nuanta de roscat).

Revenind la discutia despre culoarea mea preferata de par, vreau sa va spun ca dupa ce am remarcat culoarea de par a lui Jennifer Lopez din videoclipul On the floor, o tot urmaresc pentru a afla vopseaua pe care o foloseste, dar si secretul mentinerii unei podoabe capilare impecabile, ca a ei. De curand l-am aflat si m-am gandit sa-l impartasesc cu voi.

Unul dintre secretele parului ei este faptul ca foloseste foarte mult balsam pentru hidratare si stralucire, pe care il tine pe par chiar pana la 8 ore. Drept dovada, are un par de invidiat!

Nuanta de par a vedetei este de fapt un trend, care se numeste Bronde. Bronde (Brown+Blonde) este o combinatie intre culorile de par castaniu si blond. Mai precis, un castaniu cu suvite blonde.

Nu stiu ce parere aveti voi de aceasta culoare, insa eu sunt absolut topita dupa ea.

Jennifer-Lopez-cl
Din cate stiu, mai multe vedete de la Hollywood prefera aceasta combinatie de culori, ca de exemplu Natalie Portaman, Jessica Alba, Jennifer Aniston si lista poate continua.

arrives at the 38th AFI Life Achievement Award honoring Mike Nichols held at Sony Pictures Studios on June 10, 2010 in Culver City, California.

jessica-alba-bronde

jennifer_aniston-bronde

Voua care va place mai mult? Mie, toate 😉

Revenind la J.Lo, ea este imaginea marcii de vopsea L’Oreal Sublimme Mousse, mai precis vedeta a promovat culoarea Pure Light Brown.

loreal-paris- jennifer-lopez

In prezent culoarea mea de par este un saten inchis, asa ca acum este putin mai complicat pentru a ajunge cat mai repede la bronde fara decolorare. Dar ma inarmez cu rabdare si mult optimism.

Voi ce parere aveti de acest trend: BRONDE?

jennfier-lopez-loreal-paris

6 Replies to “Bronde – un trend printre vedete”

  1. Ada

    Buna seara fetele tinerele, inca negrizonate..
    Va vopsiti ? Nu sunt de acord.
    Nucile au inceput sa se despice. Cele care aveti prin curte nuci, culegeti coaja care s-a desprins dupa carcasa. O puneti in alcool alimentar de 90 grade. Timp de 10-12 zile se va macera acolo ( sticla se umple cu acele coji desprinse dupa nuci, Aplicati-o la radacina parului si apoi pe intreg parul. Lasati asa, nu va grabiti sa clatiti parul. Mirosul de alcool dispare, parul capata culoarea toamnei..aramie.. E o culoare frumoasa, placuta. Dureaza pana speli parul, cam o saptamana. Incercati !
    Doamnelor cu parul alb, culoarea va fi galbena dupa aplicarea acestei tincturi.
    Si inca ceva: daca nu va place culoarea, aplicand tinctura radacina parului se intareste.

    Reply
    • Admin Raluca Post author

      Ada, ne mai prostim si noi…eu nu m-am mai vopsit de 1 an si ceva…astept sa mi se duca de tot vopseaua din par 🙂

      Reply
    • Admin Raluca Post author

      Inca nu, dar in curand voi incerca…am scapat cam greu de saten inchis… 😉

      Reply
  2. Monica

    De unde se poate achizitiona aceasta vopsea de la L’oreal Sublimme Mousse??pure light brown?tin samentionez ca in Austria nu exista!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *