Lenjerii de pat pentru casa noua

Una dintre cele mai mari realizari si bucurii pentru o persoana este o locuinta noua. Indiferent daca este vorba despre un apartament sau o casa, noii proprietari trebuie sa isi ,,lase amprenta”, sa isi personalizeze noua locuinta. Cum pot face asta?

Daca au construit o casa, prin arhitectura ei: au stabilit numarul de camere, suprafata, elementele arhitecturale, materialele. Mai apoi culorile predominante, mobila, electrocasnicele, electronicele si la final, elementele care tin de detalii: perdele, covoare, decoratiuni si lenjerii de pat. Acestea din urma sunt speciale, pentru ca acopera paturile si ne influenteaza somnul. Nu degeaba se spune ca trebuie sa facem orice este nevoie pentru a ne simti confortabil in timpul somnului: daca ne deranjeaza ceva, chiar si inconstient, nu ne vom putea odihni. De aceea, trebuie sa alegem lenjerii de pat in care sa ne simtim bine.

Spre exemplu, lenjeriile din satin sunt perfecte vara, deoarece mentin racoarea. Tot ele, ajuta doamnele sa arate proaspat a doua zi, dimineata. Cum? Parul nu se mai electrizeaza si nu se mai deranjeaza, nu ne mai trezim cu ,,dungi pe piele” din cauza lenjeriilor batoase si ne vom odihni mult mai bine.

Copiii vor prefera lenjeriile de pat cu personaje din povesti sau din desene animate. In felul acesta, vor dormi mai bine, crezand ca sunt protejati de super-eroii lor preferati. Fetitele se vor visa printese si se vor trezi dornice sa invete cum se comporta o adevarata domnisoara.

Pentru iarna, sunt potrivite lenjeriile din bumbac gros. Acestea vor tine de cald, nu vor permite umezelii sa se adune si ne vor oferi un somn placut. Datorita bumbacului, vom putea dormi fara sa ne fie prea cald sau prea frig.

Iar daca vorbim despre modele si culori, trebuie sa stiti ca in ziua de astazi, avem o mare varietate de lenjerii de pat: lenjerii intr-o singura culoare, cu modele florale, linii moderne, minimaliste, lenjerii cu modele pentru copii si chiar lenjerii 3D, care sunt spectaculoase.

Asa cum puteti observa, lenjeriile de pat sunt intr-o varietate mare, pentru toate gusturile, buzunarele si varstele. Trebuie doar sa gasim lenjeriile care ni se potrivesc si sa ne personalizam casa, tinand cont ca dormitorul este locul in care ne relaxam si ne odihnim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *