Cea mai buna crema impotriva deteriorarii venelor fragile de la nivelul picioarelor

picioare-ingrijite-cu-gelul-vitella-veinAstazi imi doresc sa va recomand produsul meu preferat de ingrijire corporala. Este vorba despre crema-gel Ortholan Vein (denumita mai nou Vitella Vein), care actioneaza eficient si rapid la nivelul pielii, imbunatatind aspectul zonelor cu vene fragile si prevenind deteriorarea de noi vene. De peste 4 ani de cand folosesc aceasta crema sunt mai mult decat multumita de ea.

ortholan-vein-crema

Vitella Vein (fosta denumire: Ortholan Vein) este recomandata in principal in cazul venelor mici, vizibile la nivelul pielii ca vene „in panza de paianjen” cu tendinta de fisurare sau dilatare, in special la nivelul picioarelor. Contine vitamina K si extracte naturale din plante.

Vitamina K ajuta la inchiderea fisurilor venelor si opreste sangerarea din venele dilatate. Extractul de Centella asiatica favorizeaza arderea locala a grasimilor si actioneaza impotriva imbatranirii pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic responsabil cu catifelarea pielii. Uleiurile esentiale de lavanda, chiparos si citrice, impreuna cu extractele active din plante scad iritatia tegumentelor, cresc flexibilitatea venelor si imbunatatesc microcirculatia. Rutina contribuie la inchiderea fisurilor venelor fragile. Produsul nu contine coloranti.

Vitella Vein se aplica de 2-3 ori pe zi timp de 6-8 saptamani, recomandabil dupa baie sau dus. Gelul se absoarbe repede fara sa ramana urme pe piele.

In mai putin de o luna de folosire zilnica se vor vedea rezultatele, pentru ca aceasta crema reface cu adevarat aspectul de picioare frumoase. Din punctul meu de vedere acest gel este singurul care chiar face minuni si va recomand cu mare caldura sa-l incercati.

Gelul Vitella Vein poate fi gasit in farmacii precum Sensiblu, Dona, Centrofarm la un pret de aproximativ 50 de lei.

gel-impotriva-deteriorarii-venelor-fragile-vitella-vein

Se aplica foarte usor si are un miros extrem de placut, iar efectele lui va vor reda increderea in voi si va veti putea mandri cu o piele fina si frumoasa!

Voi ati incercat acest produs?

 

7 Replies to “Cea mai buna crema impotriva deteriorarii venelor fragile de la nivelul picioarelor”

  1. Simona N

    De ce spui ca folosesti crema de 4 ani? Trebuie utilizat continuu, altfel nu mai are efect?
    Multumesc.

    Reply
    • Admin Raluca Post author

      Buna, Simona N! Am zis ca folosesc crema de 4 ani pentru ca o folosesc doar vara. Daca imi reapareau noi vene fragile in alte partile pe picioare o foloseam din nou si tot asa. Dar ai dreptate, produsul trebuie folosit continuu pentru efectele scontate. Tu ai folosit aceasta crema?

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *